Päivämäärä, aika ja tv-kanava Yhdysvalloissa ja Kanadassa katsoaksesi tai suoratoistaaksesi 2022-23 UEFA Nations League -tapahtumaa

UEFA Nations League

UEFA Nations Leaguen B3-lohkon 4. ottelupäivänä Suomi vierailee Bosnia ja Hertsegovinassa. Täältä saat selville, milloin, missä, mihin aikaan ja miten voit katsoa tai suoratoistaa tätä peliä ilmaiseksi Yhdysvalloissa ja Kanadassa.

Sead Kolasinac, Bosnia ja Hertsegovina
© Filip Filipovic / Getty ImagesSead Kolasinac, Bosnia ja Hertsegovina

Pääehdokkaat ryhmän B3 voittoon, Suomi ja Bosnia ja Hertsegovina kohtaavat toisensa 4. ottelupäivänä UEFA Nations League. Täältä löydät kaiken mitä sinun tarvitsee tietää tästä pelistä, kuten milloin, missä, mihin aikaan ja kuinka katsoa tai suoratoistaa sitä ilmaiseksi Yhdysvalloissa. Voit katsoa sen Yhdysvalloissa osoitteessa fuboTV ja DAZN jos olet Kanadassa.

Se on epäilemättä avainkaksintaistelu, koska kaksi vahvinta kilpailijaa B3-ryhmästä ja suosituimmat pääsevät ylennyksen Liiga A -lta UEFA Nations League pelaavat toisiaan vastaan. Bosnialaiset ovat tasan 1-1 viimeisessä ottelussaan montenegrolainenjoka jätti heille 5 pistettä ja antoi Suomi mahdollisuus nousta ryhmän johtoon.

Suomalaiset eivät kuitenkaan kyenneet hyödyntämään sitä ja hävisivät yllättävän 1-0 romanialainen, jotka ovat tulleet ryhmän heikoimmiksi vastustajiksi toistaiseksi. Neljä joukkuetta olivat erittäin tasaiset, sillä ensimmäisen ja viimeisen välillä on vain 2 pisteen ero, joten tämä ottelu suosikkien välillä voi olla ratkaiseva.

Bosnia ja Hertsegovina vs Suomi: Päivämäärä

Este UEFA Nations League 2022-2023 peli Bosnia ja Hertsegovinan ja Suomi joka tapahtuu klo Bilino Polje Staiudm Zenicassa pelataan Bosnia ja Hertsegovinassa Tiistaina 14. kesäkuuta klo 14.45 (ET).

Bosnia ja Hertsegovina vs Suomi: Aika osavaltioittain Yhdysvalloissa

ET: 14:45
CT: 13:45
MT: 12:45 PM
PT: 11:45 AM

TV-kanava Yhdysvalloissa ja Kanadassa katsomaan Bosnia ja Hertsegovina vs Suomi

Tämä peli varten UEFA Nations League 2022-23 välillä Bosnia ja Hertsegovina ja Suomi osoitteessa Bilino Polje Staiudm Zenicassa, Bosnia ja Hertsegovinassa lähetetään Yhdysvalloissa fuboTV ja DAZN jos olet Kanadassa. Muut vaihtoehdot Yhdysvalloissa: ViX.

Jos lähetys ei ole saatavilla maassasi, voit katsoa tätä tapahtumaa käyttämällä a vpnja Atlas VPN on paras vaihtoehtosi. Nauti tästä ja monista muista eduista, kun sinulla on tämä työkalu tietokoneellasi.

.Päivämäärä, aika ja tv-kanava Yhdysvalloissa ja Kanadassa katsoaksesi tai suoratoistaaksesi 2022-23 UEFA Nations League -tapahtumaa
Source#Päivämäärä #aika #tvkanava #Yhdysvalloissa #Kanadassa #katsoaksesi #tai #suoratoistaaksesi #UEFA #Nations #League #tapahtumaa

Leave a Comment