Päivämäärä, kellonaika ja TV-kanava katsella tai suoratoistaa ilmaiseksi Yhdysvalloissa ja Kanadassa 2022-2023 UEFA Nations League

UEFA Nations League

Suomi isännöi Montenegroa UEFA Nations Leaguen ryhmän B3 Matchday 2:ssa. Täältä saat selville, milloin, missä, mihin aikaan ja miten tätä peliä voi katsoa tai suoratoistaa ilmaiseksi Yhdysvalloissa ja Kanadassa.

Stefan Mugosa Montenegrosta (9)
© Michael Regan / Getty ImagesStefan Mugosa Montenegrosta (9)

UEFA Nations League ryhmän B3 johtajat montenegrolainen vierailee Suomi Matchday 2:lle. Täältä löydät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää tästä pelistä, kuten milloin, missä, mihin aikaan ja kuinka katsoa tai suoratoistaa sitä ilmaiseksi Yhdysvalloissa. Voit katsoa sen Yhdysvalloissa osoitteessa fuboTV ja DAZN jos olet Kanadassa.

Montenegro aloitti tämän UEFA Nations League parhaalla tavalla lyömällä romanialainen 2-0 ja pysyminen johtajina todella monimutkaisessa ryhmässä, jossa tärkeimmät voittajaehdokkaat ovat Bosnia ja Hertsegovina ja heidän kilpailijansa tässä pelissä. Montenegrolaiset osoittivat kuitenkin, että heillä on työkalut taistella tärkeiden asioiden puolesta, ja he lähtevät etsimään ylennystä.

Suomalaiset, kuten aiemmin mainittiin, ovat yksi tärkeimmistä suosikeista tämän ryhmän voittamiseen ja nousuun Liiga A. Tätä varten he tietysti tarvitsevat voiton vastaan montenegrolainen, joukkue, jonka oletetaan olevan huonompi, mutta joka voi mutkistaa heidät täydellisesti. Heille on tärkeää saada 3 pistettä varsinkin pelissä Suomi.

Suomi vs Montenegro: Päivämäärä

Este UEFA Nations League 2022-2023 peli välillä Suomi ja montenegrolainen joka tapahtuu klo Helsingin Olympiastadion Helsingissä, pelataan Tiistaina 7. kesäkuuta klo 12.00 (ET).

Suomi vs Montenegro: Aika osavaltioittain Yhdysvalloissa

ET: 12:00 PM
CT: 11:00 AM
MT: 10:00
PT: 9:00

TV-kanava Yhdysvalloissa ja Kanadassa katsomaan Suomi vs Montenegro

Suomi ja montenegrolainen tulee pelaamaan tätä UEFA Nations League 2022-2023 peli tiistaina 7. kesäkuuta klo 12.00 (ET), ja se lähetetään Yhdysvalloissa fuboTV ja edelleen DAZN Kanadassa. Muu vaihtoehto: ViX.

.Päivämäärä, kellonaika ja TV-kanava katsella tai suoratoistaa ilmaiseksi Yhdysvalloissa ja Kanadassa 2022-2023 UEFA Nations League
Source#Päivämäärä #kellonaika #TVkanava #katsella #tai #suoratoistaa #ilmaiseksi #Yhdysvalloissa #Kanadassa #UEFA #Nations #League

Leave a Comment